0
Categorie

Over oyodental.nl

Over tandheelkundige apparatuur online winkel - Oyodental.nl

Oyodental.nl is een professionele online tandheelkundige winkel die voornamelijk tandheelkundige apparatuur, tandtechnische laboratoriumapparatuur en accessoires voor tandheelkundige klinieken, ziekenhuizen en tandtechnische laboratoria levert met gegarandeerde kwaliteit en een betaalbare prijs. We zijn toegewijd om een platform te bieden aan steeds meer tandartsen en tandtechnici die krijgen wat ze niet rechtstreeks van fabrieken kunnen krijgen, op maat gemaakte producten. Alle producten die te koop zijn zijn op voorraad, als je het nodig hebt, kun je de bestelling direct plaatsen.

 

Waarom winkelen bij Oyodental.nl?

 

Betaalbare prijs

Wij leveren voornamelijk tandheelkundige apparatuur voor vele jaren, we ontwikkelen een langdurige verbinding met meer dan 50 fabrieken en de prijs van onze producten is redelijk en concurrerend. We zijn constant bezig om de kosten van onze klanten zo laag mogelijk te houden. De prijs die we u aanbieden, is lager dan u rechtstreeks bij de fabrikant koopt.

 

Gegarandeerde kwaliteit

Wij bieden producten van hoge kwaliteit aan onze klanten. Alle producten moeten worden onderzocht door drie hoofdprocessen in ons bedrijf voordat ze worden verzonden en verwerkt. Op alle producten zit een jaar garantie.

 

Vriendelijke en effectieve klantenservice

Als professionele online tandheelkundige winkel zijn onze e-mails en telefoon beschikbaar voor onze klanten, zodat we altijd een vlotte communicatie kunnen hebben in de pre-sales en after-sales service. In één woord, alles wat we doen is gericht op klanttevredenheid en helpt de klant om de geschikte tandheelkundige apparatuur te vinden. Als u een probleem heeft, neem dan gerust contact met ons op.


Previous:Privacy en Beveiliging
Next:Algemene Voorwaarden
Stuur je bericht naar deze leverancier
Uw naam:
Jouw email:
Bericht:
Rank:

Mohammed – 17 Apr 2023

Dear.
I'm very interested to your products.
But my question is
How many days I have to wait to receive the equipment in (Belgium)as portable x.ray,or autoclave or both?
I'm in Belgium .
The second question is
In which country your store?

Administrator : Dear Customer,

Thanks for your reply.
You can order what you like on our website https://www.oyodental.nl directly.
The device will be shipped out from China, and usually the shipment will take about 8-12 woring days.
Any further needs, please let me know.
Best regards.